The Windmill Broodbak pan van geëmailleerd gietijzer
Bak de lekkerste broden in deze unieke broodbak pan. De bol heeft een vlakke bodem en een zware deksel met rvs-deksel knop. Met een diameter van 30 cm kunt u uw eigen brood bakken en hier ongeveer 10 plakken brood uit halen.
Hoe gebruikt u de broodbak pan?
1. Maak een mooie bol van deeg.
2. Verwarm de oven met de broodpan tot 240 °C voor ongeveer 30 minuten.
3. Bak het brood met deksel voor ongeveer 20 minuten in een oven of barbecue op 220-230°C.
4. Haal de deksel van de bol en bak nog 15-25 minuten goudbruin.
5. Laat het brood nog even afkoelen op een rooster.
De voordelen van geëmailleerd gietijzer
Gietijzer is een duurzaam materiaal. Daarbij is het bestand tegen hoge temperaturen en kan dit dus gebruikt worden voor ovenschalen of barbecuepannen. Email maakt de pan waterdicht, roestvrij en plakvrij waardoor het brood in de bol minder zal plakken en knapperig zal bakken.
De gietijzeren Broodbak pan in het kort:
- Geëmailleerd gietijzer
- Knapperige broden bakken
- Platte bodem, deksel met rvs-dekselknop
- Ø30 cm
- Waterdicht, roetsvrij en plakvrij
The Windmill Cast Iron biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige gietijzeren producten, van buitenhaarden en vuurschalen tot pannen en bakvormen. Alle producten zijn gemaakt van duurzaam gietijzer en hebben een unieke uitstraling die past bij elke interieurstijl.